Las Vegas Mayor’s Cup

Details

Niveau

(Semi-)professionele teams

Leeftijdscategorieën

JO11 – JO19

Data

11-02-2021 – 15-02-2021 (Afgelast)

Accommodatie

Hotel

DEELNEMERS UIT VORIGE EDITIES

Het toernooi

Midden in Viva Las Vegas wordt in februari 2021, traditiegetrouw, de Las Vegas Mayor’s Cup afgewerkt. Dit toernooi staat bekend om de kwaliteit van haar organisatie. Jaarlijks komen er uit enkele tientallen landen vanuit de hele wereld (semi-)professionele voetbalclubs naar Las Vegas, Nevada,  om te spelen op de Las Vegas Mayor’s Cup. Zo zijn in de 2019 editie teams als Borussia Münchengladbach (Duitsland), Waikato FA (Nieuw Zeeland),  Johansen FC (Sierra Leone), Berra Albion (Zuid-Afrika), ASIJ Tokyo (Japan) en Broadbeach SC (Australië) naar Las Vegas gekomen om deel te nemen aan de Mayor’s Cup.

Het toernooi is specifiek voor jongens binnen de leeftijdscategorie tussen U11 en U19. Het toernooi wordt gespeeld in de hele stad, waarin de organisatie de beschikking heeft over ruim 70 hoogwaardige voetbalvelden! Gedurende het gehele toernooi wordt er gewerkt in een vast arbitraal trio (vanuit Ref Events), waarmee je het hele toernooi zal doorbrengen.

Tevens zal er voldoende ruimte zijn om met de groep Nederlanders de regio te verkennen, want naast de wereldberoemde ‘’strip’’ heeft de omgeving ook prachtige natuur als de Death Valley, Grand Canyon en Route 66 te bieden, die zeker een bezoekje waard zijn!

Fluiten op het toernooi

Het toernooi staat bekend om haar hoge kwaliteit van organiseren, blijkende uit;

Alle wedstrijden worden geleid door een (vast) arbitraal trio. Hierin zal je afwisselend een rol van scheidsrechter en assistent-scheidsrechter vertolken. Iedere wedstrijd heeft een duur van twee keer twintig of dertig minuten.

Elke official zal een minimum van drie scheidsrechtersaanstellingen per dag ontvangen. De eerste wedstrijden worden op zaterdag 13 februari gespeeld en de finalewedstrijden vinden op maandagmiddag 15 februari plaats.

programma

Het programma voor dit toernooi ziet er, globaal gezien, als volgt uit *:

Heenreis richting Las Vegas

Vrije dag om de stad te verkennen

Aanvang poulewedstrijden (1)

Poulewedstrijden (2)

Knock-out fase

Finales

Terugreis richting Nederland

* Alle activiteiten die benoemd zijn in het schema, zijn de toernooi-gerelateerde activiteiten. Buiten deze activiteiten is er voldoende ruimte om de omgeving te verkennen en zelf dingen te ondernemen. Hierin is er sowieso iedere avond een vrij programma, gezien er dan geen wedstrijden zijn.

Vrije Dagen

Kosten