Details

Niveau

Professionele teams

Leeftijdscategorieën

U15

Data

29-04-2021 – 03-05-2021 (Afgelast)

Accommodatie

Hotel Remes | Sport & Spa

DEELNEMERS UIT VORIGE EDITIES

Het toernooi

Onder de rook van Poznan wordt al enkele jaren de Remes Cup gespeeld. Dit toernooi staat bekend om haar hoge kwaliteit van voetbal. Zo is de organisatie in de voorbije jaren gastheer geweest voor clubs als Atletico Madrid, Legea Warschau, Liverpool, Machester City en Paris Saint Germain. Het deelnemersveld van de 2021 editie bestaat dan ook wederom enkel en alleen uit uitgenodigde betaald voetbalteams uit Europese ere- en eerste divisies. 

Het toernooi is specifiek voor de jongens onder 15 categorie en wordt gespeeld op de velden van het Remes Sport & Spa hotel te Opalenica (Polen). Dit hotel staat bekend om de hoogwaardige kwaliteit van haar grasvelden. Zo heeft het nationale elftal van Portugal tijdens het Europees Kampioenschap van 2012 gebruik gemaakt van het naastgelegen Miejski stadion (1.000 zitplaatsen) en de vier trainingsvelden die eigendom zijn van het hotel. Deze vijf grasvelden zullen gebruikt worden als strijdtoneel voor de Remes Cup 2021.

Fluiten op het toernooi

Deze hoge standaarden zijn ook terug te vinden in de kwaliteit van de organisatie van het toernooi, blijkende uit;

Alle wedstrijden worden gespeeld over een periode van twintig minuten en geleid door één enkele scheidsrechter. Vanaf de halve finale(s) wordt er gewerkt in een neutraal trio, waardoor er is dus ook een reële kans is dat je ingezet wordt als assistent-scheidsrechter.

Daarenboven wordt je gedurende het toernooi begeleid door gekwalificeerde coaches die je zullen voorzien van tips & tricks om je, naast een week vol gezelligheid, handvaten mee proberen te geven richting jouw ontwikkeling als (assistent-)scheidsrechter.

Elke official zal een minimum van drie scheidsrechters aanstellingen per dag ontvangen. De eerste wedstrijden worden op zaterdagochtend 30 april gespeeld en de finalewedstrijden vinden op maandagmiddag 2 mei plaats.

programma

Het programma voor dit toernooi ziet er, globaal gezien, als volgt uit *:

Heenreis richting Opalenica

Activiteit met de scheidsrechters

Aanvang poulewedstrijden (1)

Poulewedstrijden (2)

Knock-out fase 

Finales

Terugreis richting Nederland

* Alle activiteiten die benoemd zijn in het schema, zijn de toernooi-gerelateerde activiteiten. Buiten deze activiteiten is er voldoende ruimte om de omgeving te verkennen en zelf dingen te ondernemen. Hierin is er sowieso iedere avond een vrij programma, gezien er dan geen wedstrijden zijn.

Vrije dagen

Kosten