Details

Niveau

(Semi-)professionele teams

Leeftijdscategorieën

JO9 – JO15 & MO11 – MO15

Data

01-07-2021 – 05-07-2021 (Afgelast)

Accommodatie

Standaard accommodatie

DEELNEMERS UIT VORIGE EDITIES

Het toernooi

Fluiten op het toernooi

Naast de veelzijdigheid in teams kent het toernooi een kwalitatief goede organisatie. Zo wordt er een bepaalde “standaard” geleverd richting scheidsrechters en teams, te weten;

Alle wedstrijden worden gespeeld over twee perioden van twaalf tot vijfentwintig minuten, afhankelijk van de leeftijdscategorie. Iedere wedstrijd staat onder leiding van één enkele scheidsrechter.

Je zal als scheidsrechter gedurende het toernooi worden begeleid door gekwalificeerde coaches die je zullen voorzien van tips & tricks om je, naast een week vol gezelligheid, handvaten mee proberen te geven richting jouw ontwikkeling als scheidsrechter.

Elke official zal een minimum van drie scheidsrechters aanstellingen per dag ontvangen. De eerste wedstrijden worden op donderdagochtend 1 juli gespeeld en de finalewedstrijden vinden op zondagochtend 4 juli plaats.  

programma

Het programma voor dit toernooi ziet er, globaal gezien, als volgt uit *:

Heenreis richting Tallinn

Activiteit met de scheidsrechters

Openingsceremonie in de A le Coq Arena

Groepsfase toernooi (1)

Groepsfase toernooi (2)

Start knock-out fase

Finalewedstrijden

Afsluitende ceremonie

Terugreis richting Nederland

* Alle activiteiten die benoemd zijn in het schema, zijn de toernooi-gerelateerde activiteiten. Buiten deze activiteiten is er voldoende ruimte om de omgeving te verkennen en zelf dingen te ondernemen. Hierin is er sowieso iedere avond een vrij programma, gezien er dan geen wedstrijden zijn.

Vrije Dagen

Kosten